Ce este Videochatul ?

 

Ce este Videochatul?

 

 

Despre videochat s-au scris numeroase articole, s-au făcut reportaje tv, s-au scris cărți și, în ultimul timp, s-au făcut chiar și documentare despre viața modelelor de videochat.

Videochatul, chiar dacă de mulți este considerat un subiect tabu, a luat amploare în ultimii ani. Interesul oamenilor față de domeniu a crescut datorită sumelor care se vehiculează în această industrie. Din păcate, multe persoane fie sunt dezinformate, fie informate necorespunzător (greșit) și nu înțeleg cu exactitate ce implică acest job. Am auzit deseori oameni care consideră că videochatul e același lucru cu masajele erotice sau că fetele care practică acest job sunt practic niște escorte care se întâlnesc cu diverși bărbați. GREȘIT! Videochatul nu înseamnă nimic altceva decât INTERACȚIUNE manifestată DOAR prin intermediul CAMEREI VIDEO pe diferite platforme. Nu există contact fizic în realitate, de oricare natură ar fi el.

Una dintre regulile site-urilor de videochat interzice modelelor orice formă de contact cu cei pe care îi întâlnesc pe site-uri, iar aici includem: număr de telefon, adresa de email sau programe tip messenger, adresa la care locuiește modelul etc.

Chiar dacă societatea încuiată și inhibată în care trăim cataloghează eronat modelele de videochat ca niște femei ușoare, chiar dacă tu la început vei fi tentată să ascunzi ceea ce faci față de familie și prieteni, vei înțelege pe parcurs că acest job nu este imoral sau degradant. Tu hotărăști ce se întâmplă în timpul interacțiunilor cu cei pe care îi vei cunoaște, tu îți stabilești limitele, iar noi ți le vom respecta în permanență. Modele de videochat sunt ceea ce vor să fie. Nu te vinzi pe tine și corpul tău, ci prezinți o imagine… o fantezie! Tu aduci culoare acolo unde totul e gri!