De ce Videochat?

De ce nu? Stii macar ce presupune videochatul? Stii cu adevarat ce se intampla in spatele cortinei? Eu te provoc sa vezi si daca nu ai curajul necesar sa o faci atunci macar take a sneak peak. Afla cu adevarat ce presupune videochatul inainte de a-l cataloga si a spune NU.

Personal incerc orice inainte de a spune nu. Am gustat unt de arahide inainte de a spune ca nu imi place.

M-am apucat de videochat acum aproximativ noua ani. Daca acum este oarecum un subiect tabu, atunci multa lume nici nu stia sau nu auzise de acest termen si nici nu avea habar despre ce e vorba. Daca ai analiza cuvantul ti-ai da seama ca pe scurt videochatul poate fi definit ca o discutie care implica si transmisie video.

Nu este un job greu, dar nici atat de usor si de distractiv pe cat este prezentat de unii care, din pacate, nu au lucrat in viata lor macar o zi ca si model. Important este ca la inceput sa beneficiezi de indrumarea unei persoane cu experienta care stie ce presupune domeniul, care te poate ajuta sa treci peste eventualele neplaceri si care intelege ce inseamna sa fii model de videochat.

Dupa cum iti spuneam, m-am apucat de videochat acum mult timp insa am stiut de la inceput ca altceva nu am sa mai fac. Poate ca pare cliseu dar videochatul mi-a schimbat viata din toate punctele de vedere. Nu numai ca a fost o sursa de venit stabil pe tot parcursul facultatii, dar m-a ajutat sa ma dezvolt pe plan personal. Recunosc, nu am avut niciodata prea mare incredere in mine, in aptitudinele si calitatile mele, insa lucrand in domeniul videochatului, cu timpul am inceput sa capat incredere in mine, sa constientizez care sunt atuurile si calitatile mele si sa le folosesc astfel incat castigurile mele sa creasca.

Iubesc chatul. Iubesc interactiunea cu oamenii. Iubesc cunoasterea mai multor personalitati si faptul ca toate sesiunile sunt diferite si nu fac in fiecare zi acelasi lucru. Iubesc provocarile pe care le-am intalnit si continui sa le intalnesc de-a lungul drumului.

Asa ca incearca si tu! Ce ai de pierdut ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *