Despre noi

 

 

Ma bucur ca doresti sa ne cunosti si sa stii mai multe despre RainbowStudio.

Eu sunt Mihaela , manager la RainbowStudio si alaturi de echipa cu care colaborez suntem mai mult o familie. Am alaturi un grup de fete minunate, vesele si colorate.

Pentru mine, este o placere deosebita de a invata, impartasi din cunostintele mele acumulate de-a lungul anilor, de a indruma pe fiecare in parte spre a-si maximiza castigurile, de a-si indeplini ce si-a propus.

Imi imaginez ca iti cauti locul perfect unde sa poti lucra si sa te poti dezvolta. Si foarte bine faci ca te documentezi  inainte de a lua o decizie. Eu iti promit un singur lucru :  SINCERITATE, un lucru rar intalnit in zilele noastre. Sinceritatea de a-ti prezenta studioul asa cum este, echipa, modul nostru de lucru, ce oferim pentru modelele noastre si ce sa astepti in schimb.

Iti voi prezenta inca de la bun inceput si dezavantajele acestui job. Ca oricare alt job si acesta are unele dezavantaje iar eu consider ca inainte de a te hotari daca vrei sau nu sa lucrezi in domeniu trebuie sa le cunosti pentru a putea lua o hotarare corecta pentru tine si viitorul tau.

Despre RainbowStudio pot spune ca are o capacitate medie ,respectiv de 18 locuri. Pentru a acorda tot sprijinul si atentia noastra, in mod egal, tuturor modelelor cu care colaboram, a maximiza potentialul fiecareia si a le oferi suportul de care au nevoie pentru a obtine performanta in domeniu, am hotarat sa nu lucram cu un numar foarte mare de modele.

In acest studio de videochat se pune accentul pe CALITATE cand vine vorba de angajari si nu pe cantitate.