FAQ

 

Intrebari frecvente

 

 

Care este varsta minima de angajare? Varsta minima de angajare este 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani impliniti nu putem colabora.

Voi fi angajata cu forme legale? Toate persoanele care isi desfasoara activitatea in cadrul studioului lucreaza cu forme legale. Contractul individual de munca se va semna inca din PRIMA zi a ta in studio. Alege sa lucrezi LINISTITA din punct de vedere legal inca din prima ta zi.

Angajati baieti sau cupluri? RainbowStudio NU colaboreaza cu baieti si nu accepta cupluri baieti /fete.

Este necesar sa cunosc limba engleza? Daca stiu alta limba straina nu ma puteti angaja? Una dintre conditiile de angajare este cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, pentru a putea interactiona cu persoane din toate colturile lumii. Cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj, insa fara limba engleza nu te putem angaja.

Pot veni insotita la interviul de angajare? Atat timp cat esti insosita de o persoana de sex feminine, de asemenea majora, bineinteles.

Ce intelegeti printr-un studio exclusiv feminin? Cand ne referim la studioul nostru de videochat ca fiind exclusiv feminin implicam faptul ca nu doar modelele sunt persoane de sex feminin, cat si managerul si supervisorii.

Unde se desfasoara interviul ? Tu unde ai prefera? La o cafenea sau in studio? Unde te simti tu mai comfortabil? Ne putem intalni undeva la o cafea si daca e love at first sight voi fi incantata sa te invit si la studio. Decizia iti apartine.

Este videochatul un job usor? Poate sa il faca oricine? Iti doresti un job usor, plictisitor si la care sa nu ai provocari? Atunci mai bine te-ai indrepta spre alt domeniu.Videochatul nu este un job usor si nu orice femeie este facuta pentru asta, insa este unul extrem de profitabil. Nu obtii nimic in viata daca nu incerci si daca nu te focalizezi sa iti atingi telurile.

Angajati si persoane fara experienta? Daca in alte domenii se cere experienta si este una dintre conditiile de angajare, nu este cazul si in acest domeniu. Preferam sa colaboram cu persoane care nu au mai lucrat in domeniu deoarece sunt mai deschise, mai receptive si mai usor de format.

Nu am mai facut niciodata Videochat? Daca nu ma voi descurca? Nu iti fie teama, caci nimeni nu s-a nascut invatat. Nu trebuie sa te descurci singura. Vei beneficia de training si suport constant pe tot parcursul programului. Stim ca nici un model nou nu se descurca si are nevoie de ajutor, iar asta e unul din rolurile noastre sa te ajutam pe Tine, sa Te sustinem, sa te motivam, sa iti maximizam POTENTIALUL.

Pentru a face acest job trebuie sa arat ca un fotomodel? Am primit de foarte multe ori aceasta intrebare si raspunsul a fost mereu acelasi: Nu. Trebuie sa “feel good in your shoes”, sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti. Si, crede-ma, ce tie ti se pare banal, vazut prin ochii altora poate sa fie FENOMENAL.