Training in videochat

Ca și manager,mă ocup personal de training, adică de pregătirea, de instruirea și de formarea fetelor cu care colaborez. Videochatul nu se invată la scoală! Nu există cursuri de formare în acest domeniu ca în alte domenii. Videochatul se invată practicându-l! Și doar practicându-l… over and over… pentru că, la fel ca și în celelalte domenii și în acesta apar mereu lucruri noi de care te poți lovi. Dacă rupi contactul cu domeniul devii depăsit. Asta ca un răspuns la întrebarea multora de ce incă mai sunt și model (part time, adevărat!) .

Trainerul este un antrenor personal care se presupune că trebuie să te formeze, să te ghideze, să te ajute să îți depăsesti limitele și să îți setezi obiective și să te ajute de-a lungul drumului pentru a ți le atinge.

Din punctul meu de vedere, numai cineva care a lucrat în domeniu te poate îndruma corect. Numai cineva cu experientă personală ca și model îți poate înțelege nevoile și barierele și te poate ajuta să le depăsesti. Și nu uita că numai un trainer cu performanțe în domeniu te poate ghida spre modul în care vei obține rezultate și tu, asta dacă îți dorești cu adevărat să obții rezultate.

Rezultatele obținute pe 2 situri pe care am lucrat reprezintă cartea mea de vizită ca și model, ca și trainer.

 

Cel mai important lucru de care vei beneficia la RainbowStudio este Training-ul, adică instruirea ta că și model de videochat.

Indiferent dacă ești începătoare în domeniu sau ai experiență, noi avem propriul mod de lucru pe care îl vom împărtăși cu tine.

Obiectivele training-ului sunt:

  • cunoașterea conceptului de videochat și a activității în sine. Îți voi explica categoriile și vom decide împreună ce ți se potrivește.
  • înțelegerea site-urilor, cum funcționează și care sunt cerințele lor privitor la modele înregistrate
  • îmbunătățirea sau perfecționarea limbii engleze și învățarea abrevierilor specifice care pot fi necunoscute și pentru o bună cunoascatoare a limbii engleze.
  • crearea unei personalități, asemănătoare cu cea proprie, pentru mediul virtual.
  • consiliere în privința atitudinii în fața camerei web sau a unui look adecvat: make-up, îmbrăcăminte, coafură etc.

Eu desfășor trei tipuri de training:

-Training Colectiv, la care participă toate modele studioului; împărtășim opinii sau neclarități și îmbunătățim acolo unde este nevoie.

-Training Individual, constant și permanent pentru ca tu să înțelegi unde greșești, ce poți corecta, cum poți progresa mai repede și ce atuuri ai pentru a le evidenția. Îți voi răspunde la orice întrebare sau nelămurire ai.

-Trainigul Live presupune ajutorul pe care îl primești atât timp cât ești online, pentru momentele în care ai nevoie de puțină inspirație,un sfat, când nu înțelegi ceva, suport tehnic etc.