Trucuri pentru a fi mai fotogenica

Cu toții știm că o poză valorează cât o mie de cuvinte. În videochat pozele au o importanță deosebită.  Ele sunt cele care atrag, care vorbesc despre tine și personalitatea ta, care fac diferența dintre tine și celalalte mii de modele de videochat. Ține cont de tipsurile de mai jos și vei arăta mult mai fotogenică în următoarele poze pe care le vei face:

Tip 1

Arată-ți partea stângă a feței.

Cei mai mulți oameni știu care este „partea bună” a lor, dar în conformitate cu Garance Doré, fotograf de modă, și un studiu științific, de obicei, partea stângă a feței este mult mai atractivă.

Tip 2

Într-o fotografie de grup să nu stai niciodată cel mai aproape de cameră.

Nu sta cel mai aproape de aparatul de fotografiat, sau vei arăta disproporționat mai mare. În schimb, poziționează-te pe același plan cu celelalte persoane din fotografie.

Tip 3

Fă-ți fotografiile pe lungime dintr-un unghi mai coborât.

Potrivit bloggerului de modă, Chriselle Lim, un unghi mai mic întinde vizual figura ta, făcându-te  mai înalta și mai suplă.

Tip4

Înclină-ți capul puțin astfel încat să nu te uiți direct la aparatatul foto.

Dacă îți întorci fața puțin este mult mai flatant decât dacă te uiți direct în cameră, deoarece trăsăturile tale prind profunzime. Hello, pomeți!

Tip5

Fă-ți poze așezată dintr-un unghi mai înalt.

Când ești așezată, cere fotografului să te fotografieze de mai sus, și înclinăți fața în sus pentru a întâlni aparatul de fotografiat. Acest lucru va ajuta la definirea maxilarului.

Tip 6

Taie poza astfel încât corpul tău să umple întregul cadru.

Dacă tu ești cea care va  posta fotografia, decupeaz-o astfel încât  corpul tău să umple cadrul. Acest lucru va crea iluzia de lungime pe vertical.

Tip 7

Urmează cei 4 pași pentru un zâmbet relaxat:

  1. închide ochii
  2. respiră adânc
  3. deschide ochii înainte de click-ul de declanșare a pozei
  4. smile

Crede-mă! Asta funcționează întotdeauna.

Tip 8

Pune-ți limba în spatele dinților în timp ce zâmbești.

Punerea limbii în spatele dinților când zâmbești te ajută să eviți un zâmbet prea larg. Amintește-ți să zâmbești cu ochii, pentru ca tu să  nu pari nefericită!

Tip 9

Uită-te spre o lumină înainte ca poza să fie făcută.

Privind la o lumină chiar înainte de a face o fotografie îți va micșora pupilele, care ajută la minimizarea temuților ochi roșii.

Tip 10

Say MONEY not cheese!

Sunetul  E  la sfârșitul cuvântului  „money” face colțurile gurii tale să meargă în sus și face ochii plini de viață, creând afectarea unui zâmbet autentic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *