Videochat Adult

Hey!

Videochatul adult nu este atât de rău pe cât îți închipui sau pe cât ai auzit, fie de la cunoștințe, fie de la amice (depinde dacă ele chiar au fost la un studio sau doar pe la vreun apartament sau orice altceva care se autointitulează studio). Dacă decidem să colaborăm trebuie să uiți tot ceea ce ai crezut că știi despre videochat sau ceea ce ai auzit de la alții. Vreau să îți arăt că videochatul adult se poate face și altfel; iar pentru asta trebuie să fii open mind și să uiți de inhibiții, să fii pregătită să vezi o altă fațetă a domeniului și o altfel de abordare.

VIDEOCHATUL ADULT implică mai mult decât o simplă conversație. Asta nu înseamnă că nu vei discuta cu cei pe care îi vei cunoaște. Sunt destui care vin și la adult doar pentru a-și petrece ziua/seara discutând cu un model sexy. Vei avea parte și de conversații mărunte, dar și de conversații erotice; însă, vor fi momente în care vei fi întrebată dacă poți dărui mai mult de atât.

Mai multă intimitate. Mai multă fantezie, mai multă incitare, mai multă culoare, mai multă pasiune. Poate un dans lasciv, poate atingerea unei lenjerii negre din dantelă, poate să fii parte a unei fantezii.

Nu te gândi că trebuie să folosești jucării sexuale și că vreodată îți voi cere asta. Majoritatea modelelor cu care colaborez nu folosesc  și nu le-am cerut niciodată lucrul ăsta. Videochatul de tip adult se poate face și fără jucării sexuale (probabil nu te așteptai la asta) și o să îți explic și ție cum… Trebuie doar să ai încredere în mine.

Este ALEGEREA ta cât vrei să împărtășești și să descoperi din corpul tău, cât de departe vrei să intri în jocul imaginației pe care persoana din cealaltă parte a lumii ți-l propune.

Tu DECIZI cât de departe vrei să ajungi în timpul interacțiunilor de care vei avea parte la categoria adult. Noi iti vom respecta limitele intodeauna.